Vad som har hänt

Igår gick jag hem till maya. vi spelade tevespel, åt jordgubbar, pratade, hoppade studsmatta, och fotade.
Idag åkte jag & mamma in till stan. Jag köpte en pariströja, ett munspel(bara för att den är så söt) och ett fem myror är fler än fyra elefanter busskort. Alltså, såna där man har sina busskort i.  Jag använder egentligen inte ens busskort, utan jag köpte mest för att den är så fin.

bloglovin

Jag har skaffat bloglovin!
Klicka HÄR för att premunera på mig, hihi!

Vad jag är glad för just nu


Jag tycker om min stora nalle puh mugg som jag fick i julklapp år 2007-2006, eller något sådant.
Man blir glad av att dricka ur den.

Jag blir också glad av tanken att det är snart sommarlov. Då ska jag banne mig vara uppe till klockan sex och vakna klockan tre på eftermiddag! Nån gång får jag väl knåpa ihop en tid med att hänga ute med nån kompis, eller med familjen(skämt åsido).

Jag behöver inte plugga så mycket längre. Det är väldigt skönt! Jag ska bara redovisa svenska, sen är jag klar. Kanske börja med spanska, och arbeta med engelska, men jag behöver inte plugga stenhårt iallafall!

Jag är så himla glad just nu.

(men blir ganska dyster att sommarlovet är bara 10 veckor, men det låtsas vi inte om!)

Min dag med maya

Jag tog med mig min ljusblåa kamera och tog 180 bilder.
Här är en bilddokumentation om min dag!

Allting började(ok var någon annan stans innan men glömde bort att jag hade min kamera då) när jag gick till maya och lite annat folks som jag inte vågar nämna, om de nu inte vill det.


Jag lekte lite med denna skiva som jag fick från maya idag. jag blev superglad!


Jag och maya satt och lyssnade på skivan på min freestyle som jag tog med mig till skolan. dock hade den inte så mycket batteri, så vi lyssnade inte så mycket.


Maya bakom skivomslaget! woho


Usch, tycker inte om bilder på mig. Maya tog bilden(titta på hennes flickr!!!!!).


Mayas bula!


"Förväntningar"
Vet inte om det är bara för mig bilden blev lite konstig.



Maya!


Vi var tvunga att gå iväg, så då gjorde vi det! Vi gick på ett ganska orakt led.


Till slut hittade vi ett litet rum där vi bosatte oss.


Det här är en fläkt som gjorde rummet kallt.


Maya håller på och täcker över den.



Jag ritade på mayas fingrar.


Jag och maya lekte lite med ett äpple.

Har mycket mera bilder kvar, men de känns ganska onödiga.
Ja, för er som ville veta gick jag och therese efter skolan till tumba centrum. jag köpte cola light och tom & jerry kex, nom nom nom

(pust, ALDRIG mera såna här inlägg. jobbigt)

PSST, MAYAS FLICKR, KOLLA IN DEN

Min helg

Man kan beskriva min helg med några ord:

Pokémon, Robot Unicorn Attack, shitbrix, livrädd, grilla, mitchan, förkylning, och min varma säng(missförstå mig inte. jag var i min säng mest hela dagen, för min dator låg nära sängen, och orkade inte flytta mig till skrivbordet).'

Nu måste jag gå iväg till skolan, fast jag vill höra vidare på håkan.

Fegis

Nu är det bevisat att jag kan bli vettskrämd av bilder. Mina nerver är helt förstörda.

Vägg


Team Rocket

-ni borde se den från den ljusa sidan!
-vad är den ljusa sidan?
-ni var åtminstonde bäst på att vara sämst!

Jag älskar Team Rocket.

Grillat ute idag!

Idag grillade jag ute för första gången i år. Det är ganska synd att jag glömde min kamera, för min mamma väckte mig när jag sov, strax innan vi skulle gå(jag hade inte sovit hela dagen, utan tog bara en tupplur), och då blev jag smått irriterad och tänkte inte på min kamera.

Det var ganska mysigt. Jag och mamma spelade två rundor vändtia, jag lyssnade på kent(och tjuvlyssnade på ett gäng som satt typ 10 meter ifrån oss. de var ganska högljudda & hade roliga konversationer).

Innan vi åkte iväg tittade jag på Pokémon och spelade Robot Unicorn Attack. Det är ganska mysigt. Jag börjar bli en pokémonnörd.
Jag och maya har bestämt att vi ska åka till toys'r'us och köpa pokémonkort och lira kort i skolan. Men först ska vi lära oss hur man spelar, hehe

jag tycker om flugsvampar

Hej och välkomna hit!
Jag har haft många bloggar innan, men nu har jag bestämt att den här är min sista blogg, och den ska jag ha i minst ett år!

Jag har inte så bra fantasi, så jag frågade b.la mitchan och sofia om bloggnamn, och sofia sa jenniferssupercoola.blogg.se, och det tyckte jag att det lät coolt, så här är jag!
(vill gärna tillägga att både jag & sofia har georgia på våra bloggar, men jag fick veta det när jag höll på att ändra teckensnitt i min blogg och hon sa att det var okej!!!!)

Uhm, jag heter Jennifer(som ni förhoppningsvis har lagt märke till!!!). Jag är ganska tankspridd(idag blandade jag ihop axel & armbåge). Musik är mitt liv, och Kent är mitt favoritband. Jag tycker även om Detektivbyrån, Håkan Hellström, Mando Diao, Madness, The Offspring, Babyshambles, Joe Purdy, Empire Of The Sun, The Bad Manners, Joel Alme, Lykke Li, osv osv.

Enligt mitchan tycker jag om att hjälpa henne med att skriva filmmanus, men det gör jag inte! Nä, jag tycker om regn, musik, kameror, tevespel, pokémon, maya, flugsvampar osv osv.

ciao!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0